galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
1. Reconstructie 3D ReySum a unei imagini de inalta rezolutie a pieptului care evidentiaza tumora solida in plamanul stang
2. Reconstructie MIP a vaselor abdominale post-contrast, folosind optiunile de angiografie Adaptive mA si PredictScan. Se pot vizualiza artere renale si multiple calcificari hiperintensive in aorta.
3. Reconstructie colorizata de volum a vaselor de sange, post-contrast cu optiunile Adaptive mA si PredictScan. Se pot vizualiza detaliat arterele din arcul aortic disectat pana in membrele inferioare.
4. Acelasi pacient ca in imaginea 3 - dar cu reconstructie MIP in scara de gri-uri. Se pot vizualiza calcificari multiple in aorta si ambele artere.
5. Reconstructie colorizata de volum a vaselor de sange craniene, post-contrast, aratand anevrism al arterei comune a creierului
6. Reconstructie 3D colorizata de volum cu optiunea Cutplane, permite vizualizarea stomacului suspectat de cancer. Optiunea Adaptive mA este folosita pentru a minimiza doza de radiatii.
ECLOS
ECLOS

ECLOS

apasati pe imagine pentru a mari
ECLOS

Hitachi Medical Systems prezinta ECLOS, sistemul CT scalabil cu 4, 8 sau 16 slice-uri care vine in intampinarea tuturor nevoilor Dumneavoastra.
Doza de reducere maxima pentru pacient este gestionata de tehnologia adaptiva mA. Calculeaza automat curentul optim pentru tub pentru fiecare zona anatomica si controlul in timp real al curentului , asigurand ca pacientul sa primeasca doza minima necesara.
In cazul imaginilor achizitionate cu doza mica de radiatii, sistemul aplica automat o filtrare adaptiva a imaginii, pentru a imbunatati contururile si omogenitatea si a elimina zgomotul nedorit din imagine.
Tehnologia Guide Shot permite utilizatorului sa efectueze proceduri de radiologie interventionale pe sistemul CT. Doctorul poate efectua astfel biopsia in timp ce observa imaginile CT in timp real, pe monitor, in camera de scanare. Hitachi a dezvoltat noi module software de analiza rapida, printr-un singur click, fatPointer si riskPointer pentru a usura analiza imaginilor de diagnostic achizitionate de sisteme CT high-end.
fatPointer calculeaza raportul dintre ariile de grasime subcutanata si viscerala din zonele centrale. Toate zonele de grasime (codate color), toate rapoartele si dimensiunile sunt afisate intr-o fereastra speciala.
riskPointer calculeaza raportul (%LAA) dintre zonele cu atenuare scazuta si intreagul plaman, fapt care permite evaluarea rapida si obiectiva a emfizemului pulmonar.
Sistemul poate oferi informatii asupra dinamicii fluxului de sange, de exemplu CBF (cerebral Blood Flow), CBV (Cerebral Blood Volume) si MTT (Mean Transit Time).