galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
OASIS
Consola de comanda
Sistem "deschis"
OASIS
OASIS
Panou de control pe magnet

OASIS

apasati pe imagine pentru a mari
OASIS

Hitachi Medical Systems prezinta OASIS, un sistem MRI de tip "deschis" cu camp magnetic mare vertical, care poate fi folosit pentru toti pacientii si acopera toate cerintele aplicatiilor. OASIS combina gradienti de inalta viteza, tehnologia RF multicanal si bobinele RF Zenith cu un sistem MRI intr-adevar "deschis".
Acest sistem puternic de 1,2 Tesla si camp magnetic vertical ofera calitate remarcabila a imaginii pentru toate aplicatiile care necesita un camp magnetic mare. Software-ul intuitiv face ca cele mai complicate protocoale si aplicatii sa fie usor de intele, navigat si folosit. Suporta interactiunea cu retele DICOM, IHE si are capabilitati de securizare necesare pentru operarea intr-un mediu dinamic de imagistica medicala. In plus, dispozitivele periferice pot fi usor integrate in sistem.
OASIS demonstreaza experienta unica si extensiva a Hitachi in proiectarea sistemelor MRI orientate spre pacient, prin campul de vizualizare de 270 grade al pacientului, distanta mare verticala intre magneti, aliniamentul asimetric al mesei pacientului precum si capacitatea mare de incarcare a acesteia. Astfel se ofera cel mai confortabil mediu de scanare, indiferent de tipul de corp al pacientului.