galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
Echelon
Deschidere magnet
Echelon
Tehnologia de scanare RAPID
Echelon

ECHELON

apasati pe imagine pentru a mari
ECHELON

Hitachi Medical Systems prezinta Echelon, sistemul MR performant de camp mare care incorporeaza module puternice de imagistica, pentru a veni in intampinarea cerintelor clinice curente sau viitoare.
Gama larga de pachete de imagistica disponibile cu Echelon, combinate cu usurinta in utilizare, calitatea remarcabila a imaginii si faptul ca foloseste cea mai avansata tehnologie, permit un flux de lucru optim cu diagnostic precis, pentru fiecare aplicatie clinica, fie neuroradiologie, cardiologie, oncologie sau musculoscheletal.
Sistemul HOSS (High Order Shim System) compenseaza pentru efectele corpului pacientului asupra campului magnetic principal. Astfel se va obtine calitate excelenta a imaginii pentru toate secventele si cea mai buna saturatie RF pentru grasime, fara compromis.
RAPID (Rapid Acquisition through Parallel Imaging Design) este o tehnologia paralela bazata pe analiza imaginii ofera flexibilitate clinica aditionala pentru rezolutie spatiala si temporala mai mare, sau timpi de achizitie mai mici pentru examinarile de tip "respiratie tinuta". Aceasta, impreuna cu RADAR (RADial Acquisition Regime) reduc artefactele generate de miscarea pacientului.