galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
Melody II
Panou de control
Accesorii

Melody II

apasati pe imagine pentru a mari
Melody II

Mamografia astazi o procedura cheie in protocoalele de screening pentru cancerul la san.
Melody II este noua unitate de mamografie de la Villa Sistemi Medicali. Deoarece ofera imagini de calitate inalta, Melody II ajuta doctorii in evaluarea anormalitatilor subtile din detectia timpurie a cancerului la san. Caracteristici ca generatorul de inalta frecventa, tub de raze X de molibden si bucky din fibra de carbon, ofera o calitate a imaginii fara compromis pe care va puteti baza.
Controlul avansat automat al expunerii (AEC) opereaza in tehnica "zero point" si seteaza automat toti parametrii de expunere (kV, mA, s) in functie de densitatea reala a tesutului. Se pot selecta electronic trei zone de masurare AEC pentru a optimiza expunerea in functie de proiectia necesara si morfologia pacientului.
Pentru pacientele tinere si sani cu densitate mare, dispozitivul de schimbare a filtrului va selecta automat cel mai potrivit material (Radiu sau Molibden) pentur a optimiza contrastul imaginii si a reduce doza de raze X.
Procedurile integrate pentru controlul calitatii si autocalibrare fac posibila ajustarea parametrilor in functie de combinatia film/ecran si procesorul de film, asigurand astfel fiabilitatea si repetabilitatea maxima a diagnosticului. Ecranul de sticla pentru ecranare este disponibil pentru montarea integrata sau ca o structura separata, pentru a oferi flexibilitatea maxima a instalarii.