galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
Panou control
Visitor AR30
Visitor AR30
Visitor AR30

Visitor AR30

apasati pe imagine pentru a mari
Visitor AR30

Visitor AR30 are o pozitie de varf intre sistemele radiografice mobile, datorita frecventei inalte, generatorului puternic si tubului cu anod rotativ cu capacitate mare de stocare.
Acest tip de performanta de varf permite efectuarea unui numar de aplicatii sofisticate, fara limitarile tipice pe care le prezinta multe produse similare de putere redusa.
Distributia optimizata a greutatii si diametrul mare al rotilor permite miscarea lina si rapida a unitatii in orice conditii. Aliniarea tubului cu pacientul beneficiaza de avantajul bratului foarfeca, ce are capabilitati de miscare virtual nelimitate.
Bratul in sine are 5 grade de libertate care pot fi folosite pentru a atinge chiar si cele mai extreme pozitii si are posibilitatea de a se roti in jurul axei verticale cu 180 grade. Aceasta caracteristica permite tubului sa fie pozitionat doar prin manevrarea bratului, fara a fi necesara deplasarea intregii unitati.
Miscarile bratului foarfeca sunt coordonate pentru a asigura alinierea corecta a razei X cand bratul este deplasat, garantand rapiditate maxima la repozitionare.
Un microprocesor controleaza toate functiile unitatii, modulul de alimentare si cele ale interfetei cu utilizatorul. Aceasta este bazata pe o tastatura complet plata si rezistenta la apa, in vederea facilitarii curatarii. Visitor AR30 este echipat cu programe anatomice care pot fi personalizate de utilizator, pentru un total de peste 200 tipuri diferite de examene.