galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari
Visitor T30
Panoul de control cu programe anatomice
Visitor T30DR - Radiografie Digitala cu Flat Panel

Visitor T30

apasati pe imagine pentru a mari
Visitor T30

Este o unitate mobila care satisface o gama larga de cerinte din gama examinarilor la pat, urgenta si primul ajutor, ortopedie, pediatrie si operatii.
Datorita greutatii reduse si dimensiunilor extrem de compacte, Visitor T30 poate fi deplasat usor si fara efort oriunde este nevoie, chiar si in cele mai inguste spatii, ca de exemplu lifturi sau intre paturi.
Generatorul de Inalta Frecventa are puterea necesara pentru a efectua orice tip de examinare de rutina cu timpi redusi de expunere.
Se poate folosi modul special "Dose Reduction" pentru a reduce expunerea la radiatiile X pentru pediatrie. Dimensiunea mica a punctului de focalizare ofera o definitie si calitate a imaginii superbe chiar in ceea ce priveste cele mai fine detalii. Panoul de control intuitiv cu afisaj LCD mare si programe anatomice este prietenos cu operatorul si eficient in operare.
Visitor T30DR este varianta echipata cu Flat Panel pentru radiografie digitala, imbunatatind astfel rezolutia imaginii si marind campul de vizualizare.
Datorita designului robust, Visitor T30 va suporta stresul generat de cele mai exigente medii de lucru, astfel incat sa va puteti bucura de performantele sale ani de-a randul.