galerie de imagini
apasati pe imagini pentru a mari

Arcovis 3000

apasati pe imagine pentru a mari
Arcovis 3000

Este o noua unitate mobila cu brat C ce ofera balansul perfect dintre calitatea imaginii, usurinta in pozitionare si ergonomie, pentru folosire in mediile de lucru critice din zona interventionala.
Distributia perfecta a greutatii bratului C si deplasarea motorizata pe verticala demonstreaza ca Arcovix 3000 este solutia ideala pentru imagistica in timp real in chirurgie, ortopedie, angiografie, proceduri interventionale, terapie intensiva si sectii de accidente.
Arcovix 3000 poate fi manevrat cu usurinta in orice pozitie prin intermediul manerului de directionare, care orienteaza rotile principale in directiile inainte, lateral sau diagonal.
Sistemul dedicat de indepartare a cablurilor prezent pe toate rotile face ca obiectele straine prezente pe podea sa nu interfereze cu deplasarea unitatii.
Suprafetele netede faciliteaza curatarea si dezinfectarea unitatii, in timp ce tubul, intensificatorul de imagine si bratul C pot fi acoperite cu usurinta cu mansoane sterilizabile.
Generatorul de inalta frecventa ofera toata puterea de care aveti nevoie pentru aplicatiile tipice din chirurgia generala, plasarea cateterelor si ortopedie.Fluoroscopia continua cu intensitate mare a curentului si capacitatea mare de disipare a caldurii permit obtinerea imaginilor clare chiar si pentru proceduri indelungate sau repetate.
Sunt disponibile 3 moduri de fluoroscopie pentru a ofera cel mai bun compromis intre calitatea imaginii si doza pacientului: fluoroscopie continua, fluoroscopie pulsata si imagine inghetata. Toate modurile pot fi activate instantaneu cu ajutorul pedalei de picior cu mai multe functii, eliminand nevoia de a folosi tastatura pentru preselectare.