Galileo Nemus 2-600 - Sistem multimodal

apasati pe imagine pentru a mari
Arhitectura multimodala de conceptie noua, ce situeaza 3 echipamente intr-unul singur, pentru deservirea mai multor departamente: neurofiziologie, terapie intensiva, serviciu de urgenta.
EMG / NCV - cu 2 canale: Sistemul asigura efectuarea unui set complet de examinari, de electromiografie si conductivitate nervoasa (atat cu ac, cat si cu electrozi de suprafata).
EP - potentiale evocate: Sistemul are o gama de stimulatoare(electric, acustic, visual), cu comutare externa a semnalului de intrare, permitand studiului potentialelor evocate(acustice, vizuale, somatosenzoriale), cu maximum de flexibilitate si utilizand efficient cele 20 de intrari monopolare si 2 intrari bipolare.
EEG / video EEG: Utilizeaza 20 de canale monopolare pentru montaje complete de 10-20 de canale. E prevazut cu functii avansate de procesare(DSA, tendintele spectrale, harti, detectia crizelor). Sitemul utilizeaza o baza de date comuna, ce permite consultarea mai multor tipuri de examinare, pentru un pacient. Are rapoarte cu / fara format Windows Word, cu posibilitatea de personalizare si utilizare a unor informatii definite de utilizator.