Prezentare companie

Prezenta constanta pe piata de echipamente medicale din Romania, INFORM TEHNICA MEDICALA s-a impus prin promovarea si distribuirea produselor unor firme de prestigiu in domeniu:

HITACHI MEDICAL SYSTEMS - producator japonez unul dintre liderii mondiali in fabricarea echipamentelor de imagistica. In calitate de unic distribuitor, INFORM TEHNICA MEDICALA comercializeaza urmatoarele echipamente HITACHI:
     -Rezonanta magnetica nucleara “whole-body“ (RMN)
     -Computer Tomograf (CT)

EBNeuro - producator european specializat in fabricarea echipamentelor pentru neuromonitorizare. Echipamentele EBNeuro se adreseaza domeniului medical al investigatiilor neurologice. In calitate de unic distribuitor, INFORM TEHNICA MEDICALA comercializeaza urmatoarele echipamente EBNeuro:
      -Sisteme specializate EEG/EMG
      -Accesorii si consumabile dedicate

VILLA SISTEMI MEDICALI - producator european specializat in fabricarea echipamentelor de radiodiagnostic. Incepand cu anul 2010, INFORM TEHNICA MEDICALA comercializeaza urmatoarele echipamente VILLA:
      -Echipamente pentru radiografie/fluoroscopie (sisteme analogice si digitale)
      -Mamografe (sisteme analogice)

Experienta acumulata de specialistii nostri ne obliga sa acordam aceeasi atentie fiecaruia din cei peste 400 de clienti existenti, indiferent ca este vorba despre centre medicale private sau clinici universitare.

Obiectivul nostru prioritar a fost si va ramane dezvoltarea unui parteneriat furnizor-beneficiar, pornind de la intelegerea necesitatilor clientilor nostri, adaptarea ofertei la acestea si gasirea de solutii comune pentru un act medical profesional si eficient.
Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne bazam pe:
- gama larga de echipamente ofertate (de la echipamente portabile la high-end) indiferent de specialitate
- o echipa de vanzari cu peste 10 ani experienta in domeniu, pregatita sa ofere imediat solutii tehnice, de instalare/scolarizare sau servicii de consultanta si servicii financiare corecte si profitabile
- service propriu, prompt si profesional

Toate acestea se constituie ca argumente care definesc INFORM TEHNICA MEDICALA ca pe un partener interesat in cresterea calitatii si eficacitatii ofertei de servicii medicale de sanatate.